fredag 13 maj 2016

Veckobrev v.20

Hej!


* På tis. åker åk 3 på pröva på idrottsdag till WHA. Kläder efter väder, de är uteaktiviteter och inneaktiviteter. Ta med egen namnmärkt vattenflaska . Eleverna slutar kl: 14.45. Mikaela och Jessica är med från skolan.


På ons. åker åk 4 på pröva på idrottsdag till WHA. Kläder efter väder, det är uteaktiviteter och inneaktiviteter. Ta med egen namnmärkt vattenflaska.  Eleverna slutar kl: 14.45 den här dagen. Josephine och Carola är med från skolan.


* Eng åk 3 läxa till ons. – spel i häftet. Åk 4 arbetar med i-pads på eng.


* Oä – vi fortsätter läsa om Medeltiden.


* Alla prov är nu gjorda och läxorna minskar i antal. Så nu blir det mycket mu.läxor att öva på texterna till avslutningen istället. Läxa till tis. öva på texten till Next generation. Till ons. öva på texterna till Imagine och Jordens sång.


* På fredag har vi Genusdag. Vi startar morgonen med en gemensam morgonsamling. Om man vill får man klä sig som det motsatta könet den här dagen.


*Här kommer information om klasskväll från klassföräldrarna: KlassträffMariebad fredagen den 3 juni kl: 18.30. Alla tar sig dit på egen hand och betalar själv sitt inträde. Mariebad har öppet till kl 22. Man kan ju samåka , Victoria (Isacs mamma ) och Åsa  (Charlies mamma ) har plats i bilen för flera barn, om det är någon som behöver få skjuts. Mariebads sandstrand är öppen och den som vågar kan simma i Slemmern. Restaurangen stänger kl 19. Föräldrar välkomna med i badet. Kan vara trevligt att sitta och prata i varma bubbelbadet, eller om det är en fin kväll i ute bassängen. Eller varför inte hinna med några längder i bassängen. Med vänliga hälsningar klassföräldrarna Victoria och Åsa.


Trevlig helg och vecka


Josephine


Läxor:
Till mån: Gy
Till tis: Mu- öva på Next Generation
Till ons: Mu- öva på Imagine och Jordens sång, Eng åk 3, Ma
Till tor: Gy
Till fre: Ma, Genusdag - om man vill får man byta roll för en dag


Kl.
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
8.30-9.15
    Sv
Sv/Åk 3 pröva på idrottsdag/Övn. pojkar avslutning
Eng/Åk 4 pröva på idrotts-dag
Sv
Genus-morgonsamling
9.30-10.15
     Ma
Mu/övn. flickor avslut-ning
  
Sv
Genus
10.15-11.00
     Gy
Eng
    Sv
      Ma
      Ma
12.00-12.45
    
Öva till avslut-ning
  
      Gy
     Bk
13.00-13.45
    
      Sl
 
   Ma
 
 
14.00-14.45
 
Sl